2012, Leerdamse kunstvierdaagse

Fotografie is kunst!

 

Als gedreven fotograaf ben ik altijd op zoek naar net dat beetje extra om mijn foto’s aan een groter publiek te laten zien. Zo ben ik ook met mijn werk in de categorie Vergane glorie te zien geweest op de Leerdamse Kunstvierdaagse van 1 tot en met 4 november. Een ding is zeker zoveel animo had ik nooit verwacht. Wat heb ik ongelofelijk veel mensen gesproken en heb ook ontzettend veel bewondering gekregen voor mijn werk.

Een ieder die heeft genoten van mijn werk en uiteraard ook dat van anderen, bedankt voor jullie komst! Ik vond het fantastisch.

Ik heb heel veel bekende gezien maar ook heel veel onbekenden. Geweldig om een ieder zijn visie te horen over je werk, heerlijk.

Nogmaals dank voor jullie komst en wie weet tot in de nabije toekomst en anders op de kunstvierdaagse van 2013 want ook dan zal ik weer meedoen!