2013, Leerdamse Kunstvierdaagse

Zoals ieder jaar vind er in Leerdam de Leerdamse Kunstvierdaagse plaats. Een bonte verzameling van diverse schilders, beeldhouwers, tekenaars, dichters, zangers en fotografen maar er was nog zoveel meer zelfs een heuse modeshow en een optreden van Gaby die momenteel te zien is in the Voice. Voor elke kunstvorm is er plek op dit jaarlijks terugkerend festijn!

Leerdamse Kunstvierdaagse

Opstelling Leerdamse Kunstvierdaagse

Na veel voorbereidingen was het dan zover, eindelijk kon ik mijn beelden op gaan hangen op de Leerdamse kunstvierdaagse. Dit jaar zou anders zijn als vorig jaar. Vorig jaar toonde ik eigenlijk maar 3 grote beelden. Dit jaar zou ik op de Leerdamse kunstvierdaagse anders uitpakken. En wel met een complete serie en 2 losse beelden. Daarnaast exposeerde ik naast mijn vriendin die tevens een geweldige serie toonde genaamd ‘Loneliness’ wilt u hier meer van zien kunt u altijd haar website een bezoek brengen

De belangstelling was vooral in het weekend enorm! Heel veel mensen kwamen langs om van dit fantastische evenement te genieten. De Leerdamse Kunstvierdaagse bleek wederom een podium te zijn waar kunstenaars uit de regio Leerdam hun werk konden tonen. Het is vooral goed te zien dat kunst en cultuur groeit in Leerdam, sterker nog dat het leeft! De Leerdamse Kunstvierdaagse is hier het levend voorbeeld van.

Antony Swiderski, Sylvia Bosch en Jan Kuiper (jullie zijn toppers! Bedankt!) steken elk jaar met een legertje vrijwilligers alle handen uit de mouwen om dit toch maar weer te realiseren! Niets gaat zonder slag of stoot, maar ze doen het toch maar even. En hoe! Het wemelde van de bezoekers de ene met nog meer interesse als de andere. Veel complimenten en vooral leuke gesprekken maakten deze Leerdamse Kunstvierdaagse, althans voor mij en vele anderen, tot het kunst & cultuur moment van het jaar.

Wist u dat u vriend kunt worden van het Leerdams Kunstenaarscollectief? Dat kunt u hier doen, wij als u kunstenaars zijn u dankbaar!

Mijn werk op de Leerdamse Kunstvierdaagse

Bedroeg dit jaar met name zwart/wit fotografie. Een complete serie kreeg enorm veel bekijks en betrof een dokterspraktijk ergens in Duitsland. Aangezien in de krant (het Kontakt) deze serie al van te voren vermeld werd kwamen er zelfs speciaal bezoekers voor deze serie kijken. Vele vragen werden op me afgevuurd en velen keken vol verbazing naar deze vergane glorie. Maar ook de andere beelden deden het onwijs goed en vele visitekaartjes werden meegenomen om thuis nog eens rustig de website na te pluizen wat ik wellicht nog meer in huis had als fotograaf.

Er was veel interesse

Er was veel interesse

Gelijktijdig met de Leerdamse Kunstvierdaagse startte ook mijn expo in Hotel Pulitzer in Amsterdam. Hier wat meer kleurrijk en vooral ook weer wat groter werk. Mocht er interesse gewekt zijn om dit ook te gaan bekijken. Dan bent u de gehele maand november 24/7 (echt waar) welkom in Hotel Pulitzer aan de Prinsengracht 315 in Amsterdam. Een verslag hierover zal zeker nog gaan volgen!

Leest u dit nu omdat u ook een kunstenaar bent en ook wel geinteresseerd in de Leerdamse Kunstvierdaagse. Kijk dan eens op www.leerdamsekunstvierdaagse.nl en wellicht zien we elkaar volgend jaar!

Mocht u geïnteresseerd zijn in mijn werk dan kunt u contact met mij opnemen of hier even mijn vergane glorie website bezoeken.

Alle vrienden, bekenden, familie en geïnteresseerden van harte bedankt voor jullie bezoek! Het was geweldig!

Als laatste, voor als u het gemist mocht hebben of gewoon de beelden nogmaals wilt zien, toon ik hierbij de serie van de verlaten dokterspraktijk/woning: