Over Hans

Hans in zijn element, immer ongeschoren in zijn eigen tijdloze omlijning

Hans in zijn element, immer ongeschoren in zijn eigen tijdloze omlijning

Hans van Vrouwerf is op jonge leeftijd al iemand die uitermate creatief bezig was. Al op zeer jonge leeftijd was hij altijd in de weer met potloden en stiften om een van zijn grootste jeugdhobbies te vervolmaken. Door op de Havo in zijn toenmalig vakkenpakket tekenen op te nemen breidde zijn kennis op jonge leeftijd enorm uit. Een uitermate grote interesse in geschiedenis en alles wat met kunst en cultuur van doen had, maakte van hem al op jonge leeftijd een uiterst creatief iemand. Door zijn Havo opleiding niet af te maken maar voor een opleiding te kiezen op het Grafisch Lyceum werd dit alleen maar groter. Deze opleiding werd eenvoudig doorlopen en zo geraakte Hans in het bedrijfsleven betrokken bij diverse banen als Vormgever van Flyers en ander divers huisstijl ontwerp werk. Dit kon Hans niet genoeg bieden en hij besloot verder te zoeken, waarna hij bijna 10 jaar werkte voor een Internationaal bedrijf. Een bedrijf waarvan hij vond dat zijn creativiteit werd afgestompt. In deze tijd werd al enorm veel gefotografeerd. Na deze periode moest het voor Hans dan toch gebeuren. Na een opleiding via Statief en diverse workshops ontwikkelde Hans zijn fotografie tot een ongekend hoog niveau. Met name zijn interesse voor vergane glorie en de verhalen er achter bleken hem enorm te intrigeren. Dus al snel was Hans te vinden in diverse verlaten panden door heel Europa.

Maar ondertussen ontwikkelde Hans zich ook tot zelfstandig fotograaf en profileert zich ook in de zakelijke markt onder de naam: PhotoSolutions | For the better image. Dus daarmee druk doende, ontwikkelde alles zich in sneltreinvaart. Hij had al snel zijn eerste expositie op de Leerdamse Kunstvierdaagse. Zijn eerste werken kregen veel aandacht en Hans ontwikkelde zich door. Zijn gevoel voor lichtval begon fantastische vormen aan te nemen. Zowel met natuurlijk licht als flitslicht weet Hans steeds iedereen weer te verbazen. Met zijn daarnaast haast onfeilbare kennis op het gebied van Adobe software is zijn stijl er een geworden waar velen van kunnen genieten.

Hans staat zelf achter elke foto die hij op deze website plaatst en ziet dit als kunstvorm. Het moet vragen of emotie oproepen. Dat dit lukt zul je vast gemerkt hebben op zijn website.

Mocht je geïnteresseerd geraakt zijn in het werk van Hans en wil je het eens van dichtbij zien, hou dan de pagina met exposities in de gaten. Maar je kunt Hans ook altijd bellen op 06 411 73 787 hij zal je altijd vriendelijk te woord staan en is bereid om zijn portfolio map altijd te komen tonen.

Dus Hans biedt een groot scala aan mogelijkheden in zijn fotografie en onderscheidt zich daardoor van de rest. Neem eens vrijblijvend contact op en ervaar het enthousiasme waarmee Hans zijn vak ambieert!