2013, Publicatie over mijn vrije werk

Hans van Vrouwerf, eigenaar PhotoSolutions

Enige tijd geleden werd ik door het Leerdams Kunstenaars Collectief gevraagd of ik een stukje voor een magazine Kunststof wilde schrijven over mijn passie, namelijk het fotograferen van vergane glorie.

Dus uiteindelijk ben ik in de digitale pen gekropen en heb ik zowel over mijn passie kunnen schrijven maar natuurlijk ook over het exposeren op de Leerdamse Kunstvierdaagse van 2012.

Mensen vragen ook vaak of dat exposeren wat oplevert, heb je wat verkocht is een veel gehoorde kreet. Echter is dat niet waar het hier om draait. Voor mij is juist van belang mensen kennis te laten maken met mijn werk. Vind je het prachtig en wil je het kopen? Dat mag, maar is zeker geen must. Het belangrijkste is dat mensen juist zien dat je bestaat zowel als kunstenaar maar vooral ook als fotograaf.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden kun je op de link hieronder het hele artikel lezen:

Kunststof Magazine Publicatie Hans van Vrouwerf